Απόστολος Λύτρας: Ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ποινικολόγο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024 18:33 Απόστολος Λύτρας: Ένταλμα σύλληψης για τον γνωστό ποινικολόγο

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές για τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Η έκδοση εντάλματος σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα ήταν μονόδρομος μετά την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Έτσι αφού συλληφθεί θα οδηγηθεί στην φυλακή.

Η 37χρονη δικηγόρος μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού ενημέρωσε την ανακρίτρια για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης (18/06/2024) στο σπίτι της. Μετά την απολογία του για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ανακρίτρια και εισαγγελέας είχαν επιβάλλει περιοριστικούς όρους στον Απόστολο Λύτρα και τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Οι περιοριστικοί όροι που παραβιάστηκαν ήταν η υποχρεωτική μετοίκηση από το κοινό τους σπίτι στον Γέρακα, απαγόρευση να πλησιάζει ή να απειλεί με οποιονδήποτε τρόπο το θύμα και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας για να μην επαναλάβει τη βίαιη συμπεριφορά του.

Τα μηνύματα από ομαδική συνομιλία που έλαβε η Σοφία Πολυζωγοπούλου παρά τη θέλησή της
Τα μηνύματα που εστάλησαν σε ομαδική συνομιλία στο Viber μεταξύ του Απόστολου Λύτρα, της Σοφίας Πολυζωγοπούλου και του συνεργάτη τους βγήκαν στη δημοσιότητα. Περίπου στις 20:40, χτες βράδυ (18.06.2024) ο στενός συνεργάτης του ζευγαριού, αφού είχε προηγηθεί ο σάλος με τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, έφτιαξε μία ομαδική συνομιλία με τους δύο για να τους ενημερώσει για κάποια προβλήματα που εκκρεμούν στο γραφείο τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», τα πρώτα μηνύματα στάλθηκαν από τον Γιώργο Κριμεάδη ο οποίος έγραφε: «Δεν με νοιάζει να ασχοληθώ με την υπόθεσή σας. Έφτιαξα τη συνομιλία για να τα δείτε και οι δύο. Αποφασίσατε να χτίσετε κάτι. Δεν με νοιάζει ποιος προσέφερε περισσότερα ή λιγότερα αλλά έχετε κάνει μία αυτοκρατορία που συνεπάγεται ευθύνες».

 

 

Και συνέχισε: «Οι ευθύνες αυτές ξεπερνάνε ακόμη και τις πιο δύσκολες προσωπικές στιγμές. Αυτό ήταν κοινή σας απόφαση. Υπάρχουν άτομα στο γραφείο που δεν έχουν πληρωθεί. Όλοι έχουμε βάλει λεφτά από την τσέπη μας για έξοδα. Σε κάποια παιδιά δεν περισσεύουν 100 και 200 ευρώ.

«Με όλο αυτό δεν έχει μπει στο γραφείο δεκάρα τσακιστή. Υπάρχουν υποθέσεις που για να προχωρήσουν χρειάζονται χρήματα για παράβολα, φωτοτυπίες, κλπ. Ακόμη και οι αναβολές θέλουν 100 ευρώ..
Θέλετε να σφαχτείτε; Σφαχτείτε! Θέλετε να ξεκατινιαστείτε; Ξεκατινιαστείτε! Θέλετε να καταστραφείτε; Καταστραφείτε! Θέλετε να πτωχεύσετε; Πτωχεύστε! Υπάρχουν εδώ όμως άτομα δύο σας (ναι, κυρία Σοφία περισσότερο για τον κύριο Αποστόλη) που είναι επιστήμονες, που έχουν έξοδα, που δουλεύουν υπερωρίες, που βάζουν πλάτη και λεφτά από την τσέπη τους!».

Ο επί 7 χρόνια συνεργάτης τους συνέχισε να στέλνει μηνύματα λέγοντας: «Σφίξτε τα δόντια, κάντε στην προσωπική και στην δικαστική σας ζωή ό,τι θέλετε, όμως σεβαστείτε τα άτομα που μήνες ή και χρόνια δουλεύουν για εσάς». Με τη σειρά του, ο Απόστολος Λύτρας απάντησε πρώτος στον συνεργάτη του:

«Γιώργο προσπαθούν τα παιδιά να μιλήσουν με τη Σοφία να πάνε να πάρουν τα λεφτά μου και για το δάνειο και για εσάς και το γραφείο και για την…(μικρή του κόρη) που φεύγει αύριο αλλά δεν έχω και δεν απαντάει».Στη συνέχεια ακολούθησε μία πιο σύντομη συνομιλία των δύο: «Κύριε Αποστόλη αλήθεια αν υπήρχε τρόπος μέσω viber θα σας έριχνα μπουνιά. Αναλάβετε και οι δύο τις ευθύνες που επιλέξατε να έχετε». «Ναι, θα πάει η Εύα σε λίγο από το σπίτι», απάντησε ο Λύτρας.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν απαντούσε αλλά διάβασε τα μηνύματα που αντάλλασσαν οι δύο άνδρες. Ωστόσο ο Γιώργος Κριεμάδης λίγη ώρα μετά επισκέφτηκε το σπίτι του ζευγαριού μαζί με την μεγάλη κόρη του Λύτρα και την πρώην σύζυγό του, που βρέθηκαν εκεί για να πάρουν λεφτά και ρούχα του ποινικολόγου, αφού τους το ζήτησε.
Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση