ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν δημοσιεύματα για συνάντηση συνεργατών Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 19:34 ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν δημοσιεύματα για συνάντηση συνεργατών Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους, αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

«Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι  διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του» προσθέτει η ανακοίνωση .

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αποκυήματα φαντασίας τα δημοσιεύματα για συνάντηση συνεργατών Ν. Ανδρουλάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διέψευσε κατηγορηματικά ως αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δημοσιεύματα ιστοσελίδων , σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη , Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη. «Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε , όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση