Για τη ζέστη βγήκαν τα μαχαίρια στον Κορυδαλλό, πώς ξεκίνησε η φονική συμπλοκή κρατουμένων -Ποιος είναι ο νεκρός

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 21:04 Για τη ζέστη βγήκαν τα μαχαίρια στον Κορυδαλλό, πώς ξεκίνησε η φονική συμπλοκή κρατουμένων -Ποιος είναι ο νεκρός

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ξέσπασε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε κρατούμενους βαρυποινίτες.

Κατά τη συμπλοκή, ένας 35χρονος βαρυποινίτης έπεσε νεκρός και ένας ακόμη έχει τραυματιστεί, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην 4η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, εκεί όπου κρατούνται βαρυποινίτες, καταδικασμένοι κυρίως για ανθρωποκτονίες.

Για ασήμαντη αφορμή μαχαιρώθηκαν μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο καβγάς ανάμεσα στους Αλβανούς βαρυποινίτες ξέσπασε για ασήμαντη αφορμή. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η μία ομάδα των σκληρών κακοποιών έλεγε στην άλλη να μπουν στα κελιά τους γιατί κάνει ζέστη. Ωστόσο, κάποια στιγμή λογόφεραν έντονα, πιάστηκαν στα χέρια και τελικά βγήκαν τα μαχαίρια. «Μπείτε, δεν μπαίνουμε» και εξελίχθηκε η συμπλοκή.

Ποιος είναι ο 35χρονος που έπεσε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού

Κατά πληροφορίες, το θύμα είναι ο Αλφόνς Ντότσι, ο οποίος το 2015 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία κατά τη διάρκεια ληστείας στη Δυτική Αττική. Ο επιχειρηματίας είχε βρεθεί μέσα σε λίμνη αίματος με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα σε αποθήκη ψιλικών, στην οδό Ωκεανίδος στην Ελευσίνα. Η δολοφονία εξιχνιάστηκε το 2017 και ο 35χρονος συνελήφθη.

Σε άλλη πάλι ληστεία είχε χτυπήσει με όπλο μια ηλικιωμένη στο κεφάλι, η οποία κατέληξε.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2018, είχε αποδράσει στον Πειραιά λίγο πριν από την επιβίβαση κρατουμένων σε πλοίο με σκοπό τη μεταγωγή τους σε φυλακή της Κρήτης. Δύο ημέρες μετά τον εντόπισαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου είχαν κάνει επέμβαση τα ΕΚΑΜ.


Ο 35χρονος που έπεσε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο τραυματίας από το αιματηρό επεισόδιο, με καταγωγή από το Κόσοβο, είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού για διακίνηση ναρκωτικών.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

πηγή: iefimerida.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση