Νεκρός ο 47 χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο στου Παπάγου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024 15:11 Νεκρός ο 47 χρονος εργάτης που καταπλακώθηκε από δέντρο στου Παπάγου

Tο δυστύχημα σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αργυροκάστρου στην περιοχή του Παπάγου.

Ο άτυχος 47χρονος, πατέρας δύο παιδιών, σκοτώθηκε ενώ εκτελούσε εργασίες καθαριότητας και κηπουρικής σε αυλή σχολείου στου Παπάγου. Συγκεκριμένα, είχε ανέβει πάνω σε κορμό δέντρου, έπεσε και τον καταπλάκωσε το δέντρο.

Ο 47χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Γ. Γενημματάς», όπου και διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του.

To περιστατικό σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Ιωνίας και Αργυροκάστρου και αμέσως στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του εργαζόμενου.

Η αντιδήμαρχος Πρασίνου, αυτόπτες μάρτυρες και συνάδελφοί του δίνουν αυτή την ώρα κατάθεση για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα.

Πηγή: CNN Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση