Πανελλήνιες 2024: Τέλος η αγωνία για τους μαθητές - Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 10:14 Πανελλήνιες 2024: Τέλος η αγωνία για τους μαθητές - Σήμερα η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Τέλος η αγωνία για τους υποψηφίους των Πανελληνίων 2024 καθώς σήμερα θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες.

Οι βαθμολογίες των Πανελληνίων 2024 αναμένεται να γνωστοποιηθούν μετά τις 13:00, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Πανελλήνιες 2024: Πού μπορούν να δουν τα αποτελέσματα οι μαθητές

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα.

Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Tαυτόχρονα θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους μέσω μηνύματος (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον ήδη έχουν υποβάλει σχετική αίτηση.

Αμέσως μετά την ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελληνίων 2024 ανοίγει το κεφάλαιο της συμπλήρωσης του μηχανογραφικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση