«Στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών άλλοι δυο πασίγνωστοι τραγουδιστές και πρόσωπο της τηλεόρασης»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024 12:13 «Στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών άλλοι δυο πασίγνωστοι τραγουδιστές και πρόσωπο της τηλεόρασης» Φώτο: glomex

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ηχηρά ονόματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Έρευνα για μεγάλου οικονομικού αντικειμένου φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρημάτων με πρωταγωνιστή ιδιαίτερα δημοφιλή τραγουδιστή, διενεργεί ο Οικονομικός Εισαγγελέας, με τον ίδιο να απαντά μέσω των δικηγόρων του πως δεν έχει διαπράξει φοροδιαφυγή.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», ο συγκεκριμένος τραγουδιστής δεν είναι ο μόνος που έχει μπει στο στόχαστρο της συγκεκριμένης Αρχής, αφού ελέγχονται και άλλα γνωστά πρόσωπα.

«Υπάρχει πληροφορία ότι στο στόχαστρο της συγκεκριμένης αρχής είναι και άλλα δημόσια λαμπερά πρόσωπα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πρόκειται για δυο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, αντίστοιχου βεληνεκούς (σ.σ. με τον συνάδελφό τους που ελέγχεται) και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης.

Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες, έχουν μπει όλα τους τα φορολογικά στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματά τους και θα εκπλαγούμε», ανέφερε η Άρια Καλύβα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση