Βασίλης Κικίλιας: Σε 30 λεπτά αντιμετωπίστηκε η φωτιά στο Λαύριο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 18:31 Βασίλης Κικίλιας: Σε 30 λεπτά αντιμετωπίστηκε η φωτιά στο Λαύριο

Σε 30 λεπτά αντιμετωπίστηκε η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στο Λαύριο, όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας τονίζει μεταξύ άλλων για τη φωτιά που ξέσπασε στο Λαύριο ότι «οι εκκενώσεις έγιναν άμεσα και με ασφάλεια» και προσθέτει ότι «αν δεν αντιμετωπιζόταν τόσο γρήγορα και έγκαιρα θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες».
 

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Κικίλια: «Η πυρκαγιά στο Λαύριο ξέσπασε σε δασική έκταση, δίπλα σε κατασκηνώσεις, σπίτια και παραλία γεμάτη λουόμενους. Αν δεν αντιμετωπιζόταν τόσο γρήγορα και έγκαιρα θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες. Οι εκκενώσεις έγιναν άμεσα και με ασφάλεια. Σε 30 λεπτά οι πυροσβέστες μας, οι δυνάμεις πολιτικής προστασίας και τα 6 εναέρια μέσα κατάφεραν να την αντιμετωπίσουν επιτυχώς πριν απειλήσει ζωές και περιουσίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση