Συλληφθείς για τη δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος φίλος της 16χρονης που μαχαίρωσε 19χρονη στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 21:45 Συλληφθείς για τη δολοφονία Λυγγερίδη ο 20χρονος φίλος της 16χρονης που μαχαίρωσε 19χρονη στον Πειραιά

Όχι μόνο δεν προσπάθησε να τη σταματήσει αλλά μάζεψε το μαχαίρι και διέφυγαν μαζί από το σημείο.

Παρ’ ολίγον τραγωδία έξω από νυχτερινό κλαμπ στην Ακτή Δηλαβέρη στον Πειραιά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (15/7) μία 16χρονη –για λόγους ερωτικής αντιζηλίας σύμφωνα με πληροφορίες– μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά μία 19χρονη.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος σύντροφος της ανήλικης, ο οποίος όχι μόνο δεν προσπάθησε να τη σταματήσει αλλά μάζεψε το μαχαίρι και διέφυγαν μαζί από το σημείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 20χρονος είναι πρόσωπο γνωστό στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς ήταν από τους συλληφθέντες για την εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν – οπαδών που εμπλέκονται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και βρίσκονταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Ο 20χρονος συνελήφθη κι αυτός για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και πλέον αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να προφυλακιστεί.

Τα χτυπήματα, τα οποία είχε δεχθεί το θύμα, προκάλεσαν δύο σοβαρά νύσσοντα τραύματα στον κορμό της, τα οποία έχρηζαν άμεσης χειρουργικής επέμβασης καθόσον επλήγησαν ζωτικά όργανά της.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτός από μαρτυρίες συνέλεξε και βιντεοληπτικό υλικό, ενώ τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη. Σε ότι αφορά τη 19χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση