Μπράβοι, νονοί της νύχτας και έμποροι ναρκωτικών στην άγρια συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής: Σοκάρουν τα νέα βίντεο από το επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 21:33 Μπράβοι, νονοί της νύχτας και έμποροι ναρκωτικών στην άγρια συμπλοκή στο beach bar της Χαλκιδικής: Σοκάρουν τα νέα βίντεο από το επεισόδιο

Νέα βίντεο έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στo beach bar στην περιοχή της Χανιώτης στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στη Χαλκιδική, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια. Μάλιστα, κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης δείχνει καθαρά τη στιγμή, που ξεκινάει ο καβγάς, ο οποίος στη συνέχεια εξελίσσεται σε πολύ σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σύμφωνα με βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ αυτών είναι και ο φερόμενος αρχηγός της βουλγαρικής μαφίας και οι μπράβοι του. Όλοι τους όπως αναφέρεται καταζητούνται από τις Αρχές της γειτονικής χώρας για την εγκληματικής τους δράση.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, Οι ελληνικές Αρχές έχουν διαπιστώσει πως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είναι στην πραγματικότητα «αχυράνθρωπος» ενός Νονού της νύχτας στη Βουλγαρία, με τον οποίο φέρεται να έχει αντιπαλότητα ο φερόμενος έμπορος ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση