Άγριος καυγάς σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2024 19:50 Άγριος καυγάς σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς (video) φωτο: αρχείου

Καυγάς ξέσπασε στο πλοίο που κάνει το δρομολόγιο από το λιμάνι των Χανίων προς τον Πειραιά, ο οποίος παραλίγο να πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης άρχισε να παραπονιέται για κάποιο πρόβλημα στις τουαλέτες, μέλη του προσωπικού θέλησαν να τον ηρεμήσουν αλλά τελικά, όπως φαίνεται και σε βίντεο της ΕΡΤ, βρέθηκαν να πιάνονται στα χέρια. Στη συνέχεια ένας άλλος επιβάτης επιτέθηκε στον άνδρα που ξεκίνησε τον καβγά, ζητώντας του τον λόγο που εξυβρίζει το προσωπικό του πλοίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ξανά καυγάς.


Ωστόσο, σημειώνει το debater.gr η φασαρία έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση