Φάμελλος – Τσαμπάτζη: Προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για ανώνυμη ανάρτηση με υπαινιγμούς για δήθεν σχέση τους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 17:24 Φάμελλος – Τσαμπάτζη: Προσφύγουν στη Δικαιοσύνη για ανώνυμη ανάρτηση με υπαινιγμούς για δήθεν σχέση τους

Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να προσφύγουν ο Σωκράτης Φάμελλος και η Δώρα Τσαμπάτζη μετά την ανάρτηση σε ανώνυμο λογαριασμό στα social media.

Σύμφωνα με αυτή ο Σωκράτης Φάμελλος «δεν διέθεσε χρήματα για τα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ» και «έκανε διακοπές όλο τον Αύγουστο μαζί με τη νέα του σύντροφο, τη Δώρα Τσαμπάζη, φιλοξενούμενοι στο εξοχικό της Αχτσιόγλου στο Πήλιο για 5 μέρες».

«Τελικά η ανοησία είναι όντως ανίκητη. Τα λέμε στα δικαστήρια. Και τότε θα μας εξηγήσεις ποιος και γιατί σε έβαλε να λες αυτές τις χυδαιότητες» έγραψε χαρακτηριστικά η Δώρα Τσαμπάζη.


«Διαμαρτύρομαι έντονα και σας καλώ να ανακαλέσετε άμεσα την απολύτως ψευδή και δυσφημιστική ανάρτησή σας σε βάρος μου και να προβείτε στην αναγκαία αποκατάσταση, διαφορετικά θα κινηθώ δικαστικά εναντίον σας», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος.


Στην ανάρτηση αντέδρασε και η Έφη Αχτσιόγλου, το όνομα της οποίας επίσης αναφέρθηκε, κάνοντας λόγο για ψευδείς δηλώσεις.

Κασσελάκης: Στηρίζω αμέριστα Φάμελλο – Τσαμπάτζη απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκαν
Ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εκφράζοντας τη στήριξή του τόσο στον Σωκράτη Φάμελλο, όσο και στην Δώρα Τσαμπάτζη. «Στηρίζω αμέριστα τον Σωκράτη Φάμελλο απέναντι στην αήθη επίθεση που δέχτηκε.

Τα ίδια αισθήματα στήριξης και συμπαράστασης τρέφω προς τη Δώρα Τσαμπάζη, με την επισήμανση ότι θα έπρεπε στην περίπτωσή της να είναι δύο φορές προσεκτικοί, διότι γνωρίζουν τι πέρασε» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει: «Όμως η χυδαιότητα έχει υπερβεί κάθε όριο και το ζούμε πλέον καθημερινά».
Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση