Τροχαίο με νεκρό 18χρονο οδηγό στο Παγκράτι – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συνομήλικος συνεπιβάτης του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 13:55 Τροχαίο με νεκρό 18χρονο οδηγό στο Παγκράτι – Μάχη για τη ζωή του δίνει ο συνομήλικος συνεπιβάτης του

Αυτοκίνητο που οδηγούσε συνοριοφύλακας συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του νεαρού.

Ακόμα ένας νέος άνθρωπος, μόλις 18 ετών, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 04:55 τα ξημερώματα σήμερα στο Παγκράτι.

Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος συνοριοφύλακας συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 18χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σοβαρά τραυματίστηκε και ο επίσης 18χρονος συνεπιβάτης του, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, όπως και μια 24χρονη που ήταν μαζί του στο ΙΧ αυτοκίνητο.

Πηγή: newsbeast.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση