Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Παπασταματοπούλου και Μανθοπούλου για τα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 22:20 Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Παπασταματοπούλου και Μανθοπούλου για τα μετάλλια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Τα συγχαρητήριά του στην Έλενα Παπασταματοπούλου και τη Λήδα Μανθοπούλου εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα μετάλλιά του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται, ότι η Έλενα Παπασταματοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τάε Κβον Ντο, ενώ η Λήδα Μανθοπούλου, κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, πήρε τη ασημένιο μετάλλιο στα 100μ..

«Οι επιτυχίες για την πατρίδα μας στους Παραολυμπιακούς αγώνες συνεχίζονται! Θερμά συγχαρητήρια στη χάλκινη Έλενα Παπασταματοπούλου και στην ασημένια Λήδα Μανθοπούλου! Μας κάνατε υπερήφανους!», αναφέρει ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση