Συγχαρητήρια από Σακελλαροπούλου για το μετάλλιο του Πολυχρονίδη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2024 23:07 Συγχαρητήρια από Σακελλαροπούλου για το μετάλλιο του Πολυχρονίδη

Πρόκειται για το έβδομο μετάλλιο του αθλητή στη μπότσια.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε την Κυριακή στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, συνεχίζει τη λαμπρή του αθλητική ιστορία, αναφέρει σε μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σε ανάρτησή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τα συγχαρηρτήριά της για το έβδομο μετάλλιο του αθλητή σε Παραολυμπιακούς.

Το μήνυμα της Προέδρου:

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό Μπότσια BC3, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, συνεχίζοντας τη λαμπρή του αθλητική ιστορία, αφού πρόκειται για το 7ο μετάλλιο που κερδίζει στον θεσμό! Γρήγορη, θερμά συγχαρητήρια!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση