ΣΥΡΙΖΑ: Επανεμφάνιση Στέφανου Κασσελάκη - Θέτει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024 19:05 ΣΥΡΙΖΑ: Επανεμφάνιση Στέφανου Κασσελάκη - Θέτει σε ετοιμότητα τους συνεργάτες του πανελλαδικά

Την πρώτη του σύσκεψη έκανε μέσω zoom με στενούς συνεργάτες του ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την «έκπτωσή» του από τον ΣΥΡΙΖΑ…

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης που, μετά τα δραματικά γεγονότα στον ΣΥΡΙΖΑ του περασμένου Σαββατοκύριακου οπότε και υπερψηφίστηκε η πρόταση μομφής εναντίον του, είχε «εξαφανιστεί» από τις επάλξεις, σήμερα (11/9/24) έγινε γνωστό ότι έκανε σύσκεψη μέσω zoom με στενούς συνεργάτες του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε να υπάρξει κινητοποίηση των νομαρχιακών που εξακολουθούν να τον στηρίζουν, όλων των οργανώσεων, το «think tank» κτλ χωρίς ωστόσο να ανοίγει τα χαρτιά του για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του…Αν δηλαδή, θα κατέβει και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή αν θα ιδρύσει δικό του κόμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση