Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, ήχησε το 112

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2024 19:02 Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους, ήχησε το 112

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική καθώς έχει ξεσπάσει φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο σημείο που έχει ξεσπάσει η φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil έχουν σπεύσει 9 οχήματα και 30 πυροσβέστες ενώ σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές έχουν ακουστεί εκρήξεις και πυκνός καπνός έχει σκεπάσει τον ουρανό. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν και 3 ελικόπτερα.

Οι πρώτες αναφορές στο newsit.gr κάνουν λόγο πως πριν ξεσπάσει η φωτιά προηγήθηκε έκρηξη σε σωληνώσεις στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων, όπου βρίσκονται τα διυλιστήρια της εταιρείας. Στην περιοχή έχει ηχήσει το 112.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: Σε εξέλιξη πυρκαγιά εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil, απομακρυνθείτε από την περιοχή. Στα διυλιστήρια έχουν σπεύσει δυο ασθενοφόρα ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται τα νοσοκομεία Θριάσιο και Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμέσως μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς τέθηκαν σε λειτουργία τα συστήματα κατάσβεσης που υπάρχουν εντός των εγκαταστάσεων της Motor Oil. Η περιοχή έχει πνιγεί από πυκνούς μαύρους καπνούς, οι οποίοι είναι ορατοί σε απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Μαζί με την Πυροσβεστική στο σημείο επιχειρεί και η ομάδα κατάσβεσης του διυλιστηρίου.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση