Καταγγελία για πεζόδρομο στην οδό Παπαποστόλου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024 12:14 Καταγγελία για πεζόδρομο στην οδό Παπαποστόλου

Στο πεζοδρόμιο επί της οδού Παπαποστόλου και αριθμού  21 επικρατεί εδώ και πολύ καιρό μια άσχημη κατάσταση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

 Μια απαρχαιωμένη στάση λεωφορείου που δεν έχει συντηρηθεί ποτέ και είναι και επικίνδυνη, ένας πλάτανος, κάτι τσιμεντένια παραπετάσματα, μια ξεκολλημένη λαμαρίνα που υποτίθεται ότι συγκρατεί τα χώματα και μια λανθασμένη τοποθέτηση κάδου συντελούν ένα σκηνικό που περισσότερο θυμίζει στίβο του Survivor παρά σε πεζοδρόμιο που πρέπει να εξυπηρετεί με ευκολία πεζούς, καροτσάκια, ΑμεΑ κτλ.

Καταγγελίες στον δήμο πολλές και επώνυμες αλλά τίποτα γι αυτό έφτασε και η ώρα της δημοσίευσης.

Οι κάτοικοι, τα καταστήματα και οι εργαζόμενοι της περιοχής απαιτούμε την ανάλογη προσοχή με κατοίκους άλλων ευνοημένων περιοχών της πόλης και ζητάμε τα αυτονόητα, αλλαγή της στάσης με καινούργια σύγχρονων προδιαγραφών, τσιμεντένια κατασκευή σταθερή για την συγκράτηση των χωμάτων και όχι με επικίνδυνες λαμαρίνες, αλλαγή στον χώρο τοποθέτησης του κάδου απορριμμάτων σε πιο ευρύχωρο μέρος και με την προσθήκη και ενός κάδου ανακύκλωσης που θα εξυπηρετεί τους κατοίκους αλλά και τα μαγαζιά εστίασης. Τέλος διάνοιξη του χώρου διέλευσης των πεζών. Τα αυτονόητα δηλαδή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση