Το "Ευχαριστώ" στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 15:58 Το "Ευχαριστώ" στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας

Διαβάστε το ευχαριστήριο μήνυμα του Γεωπόνου και τ. Διευθυντή Προγραμματισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας, Νικόλαου Χριστοδούλου:

«Με αφορμή την περιπέτεια της υγείας μου, η οποία οδήγησε στη νοσηλεία μου στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας (ΓΝΛ) από την 21η Μαΐου 2024 έως την 3η Ιουνίου 2024, θα ήθελα να εκφράσω από βάθους καρδιάς τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη, τόσο εμού όσο και της οικογένειάς μου, προς το σύνολο των εργαζομένων(ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας) στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για την ιατρική φροντίδα που μού παρασχέθηκε, η οποία «εδράστηκε» στον απαράμιλλο επαγγελματισμό, το φιλότιμο και την ανθρώπινη προσέγγιση του προσωπικού. Οι ιατρικές υπηρεσίες που μού παρασχέθηκαν θεωρώ ότι ήταν εφάμιλλες με αντίστοιχες υπηρεσίες νοσοκομειακών ιδρυμάτων μεγαλύτερων αστικών κέντρων.

Αισθάνομαι την ανάγκη να αναφερθώ προσωπικά και να ευχαριστήσω τη Διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής, κα Ευαγγελία Παπαδημητρίου και τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής, κ. Ευστράτιο Αντωνόπουλο για τις ιατρικές υπηρεσίες τους και τη διεπιστημονική συνεργασία τους που συνέβαλλε στην ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας μου. Θα ήθελα, ιδιαιτέρως, να ευχαριστήσω, κι εγώ και η οικογένειά μου, την κα Ε. Παπαδημητρίου για την ευαισθησία με την οποία παρείχε την ιατρική της φροντίδα, το συνεχές ενδιαφέρον, την ανθρώπινη προσέγγιση και την υπομονήτης, αλλά και να εξάρω την επιστημονική της κατάρτιση, την ευσυνειδησία και τη μεθοδικότητα με την οποία κατέληξε στη διάγνωση και τη θεραπεία.

Επιπλέον, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια προς τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει προκειμένου να στελεχωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, να βελτιωθούν οι κτιριακές υποδομέςτου και να εξοπλιστεί το νοσοκομείο της πόλης μας με σύγχρονα μηχανήματα διάγνωσης και θεραπείας με στόχο τη βέλτιστη ιατρική περίθαλψη ασθενών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και όχι μόνο.»

Λαμία, 16 Ιουλίου 2024

Νικόλαος Δ. Χριστοδούλου
Γεωπόνος
τ. Διευθυντής Προγραμματισμού Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση