Στις Βρυξέλλες Πέμπτη και Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 19:16 Στις Βρυξέλλες Πέμπτη και Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται αύριο Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Μετά τη συμφωνία του ΕΛΚ, των Σοσιαλδημοκρατών και των Φιλελεύθερων για τα τρία πρόσωπα που θα αναλάβουν τα κεντρικά αξιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ηγέτες των 27 κρατών θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά τις Ευρωεκλογές.

Σύμφωνα με την ΕΕ, αντικείμενα συζήτησης θα είναι η στρατηγική ατζέντα για την πενταετία 2024-29, η Ουκρανία, η Μέση Ανατολή, η ασφάλεια και Άμυνα της Ευρώπης, η ανταγωνιστικότητα κ.α.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση