«Η αδελφή μου θα γεννήσει το παιδί μου, οι άνθρωποι μας κατακρίνουν αλλά δεν καταλαβαίνουν» – Έπειτα από 13 χρόνια δημιούργησαν οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024 14:19 «Η αδελφή μου θα γεννήσει το παιδί μου, οι άνθρωποι μας κατακρίνουν αλλά δεν καταλαβαίνουν» – Έπειτα από 13 χρόνια δημιούργησαν οικογένεια

O Joseph και ο Nathan Hughes είναι ζευγάρι εδώ και 13 χρόνια. Όνειρό τους ήταν πάντα να γίνουν γονείς, και γι’ αυτό ζήτησαν τη βοήθεια της αδελφής του Joseph, της Breeanna, ώστε να κυοφορήσει τα δίδυμα παιδιά τους.

Ένα αγαπημένο ζευγάρι ανδρών μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία του. Οι δύο σύντροφοι, ακούν σχόλια του τύπου «είστε φρικιά» και «σκουπίδια» για την απόφασή τους να κάνουν δίδυμα με παρένθετη μητέρα, την αδελφή του ενός.

“O Joseph ήθελε πάντα να γίνει πατέρας”

Ο Joseph και Nathan Hughes, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 13 χρόνια ονειρεύονταν πάντα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, αποκτώντας ένα παιδί. Για τον λόγο αυτό, απευθύνθηκαν σε ένα συγγενικό τους πρόσωπο, τη Breeanna, την αδελφή του Joseph, η οποία δέχτηκε να τους βοηθήσει να κάνουν τ’ όνειρό τους πραγματικότητα.

To ζευγάρι, που έχει ένα κομμωτήριο πολυτελείας στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε από μια φίλη του, την Kortney, να δωρίσει τα ωάριά της, ενώ η Breeanna δέχτηκε να γίνει η παρένθετη μητέρα των παιδιών, τα οποία πλέον έχουν έρθει στη ζωή.

Μιλώντας σ’ ένα podcast, το «Love Don’t Judge» («Η αγάπη δεν κρίνει»), ο Joseph εξήγησε: «Εγώ ανέκαθεν ήξερα ότι ήθελα να κάνω παιδιά. Ήμουν ξεκάθαρος ως προς αυτό στον Nathan, από την αρχή. Όταν τον πρωτογνώρισα, του είπα ότι στα 35 μου θα έχω οικογένεια με παιδιά».

“Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει στοιχειώδη πράγματα”

Ο Nathan αρχικά δεν ήταν σίγουρος αν θέλει να γίνει πατέρας και μάλιστα «φρίκαρε» όταν ο Joseph έγινε 33 χρονών και άρχισε να του μιλάει για παιδιά. Τώρα όμως, ομολογεί ότι «δεν φαντάζεται» τη ζωή του αν δεν το είχε κάνει, εξηγεί στην εφημερίδα Mirror.

Μετά από συζήτηση, αποφάσισαν ότι η Breeanna είναι o κατάλληλος άνθρωπος να κυοφορήσει τα παιδιά τους. Ο Joseph είπε: «Αφού το κουβεντιάσαμε, αποφασίσαμε να ζητήσουμε από την Breeanna να γίνει η παρένθετη μητέρα επειδή την εμπιστευόμαστε απόλυτα».

Όμως, ο δρόμος προς την πατρότητα ήταν δύσκολος, και η πρώτη προσπάθεια ήταν πολύ επώδυνη, αφού η εξωσωματική γονιμοποίηση δεν πέτυχε και τη δεύτερη φορά η Breeanna είχε αποβολή την έβδομη εβδομάδα της κύησης. Παρά τον ενθουσιασμό τους με την ιδέα της πατρότητας, ο Joseph εξηγεί ότι το μίσος που έχουν εισπράξει από τον κόσμο, είναι αδιανόητο. Την ίδια στιγμή, και η Breeanna έχει σχολιάσει ότι η οικογένεια έχει ακούσει πολλά σχόλια από «αμόρφωτα τρολ».

Λέει χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει ότι δεν πρόκειται για αιμομιξία. Το DNA μου δεν έρχεται σ’ επαφή με το γονιδίωμα ούτε το αδελφού μου, ούτε του συζύγου του. Το μόνο που κάνω είναι να ‘φιλοξενώ’ τα έμβρυα για εννέα μήνες».

«Εισπράττουμε αδιανόητο μίσος»

Στο διαδίκτυο, η οικογένεια έχει γίνει στόχος σκληρής κριτικής και σχολίων όπως «φρικιά», «σκουπίδια», «σιχάματα». Ακόμη χειρότερα, ορισμένοι λένε ότι τα δίδυμα έχουν ν’ αντιμετωπίσουν ακόμη «χειρότερα ψυχιατρικά προβλήματα στη ζωή τους».

Ο Nathan σημειώνει: «To ήξερα ότι ο κόσμος θα μας έκρινε που είμαστε γκέι και αυτόματα θα μας έβαζε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν το δικαίωμα να γίνουν γονείς».

Ο Joseph συμπληρώνει: «Εμείς όμως δεν θέλουμε να εστιάζουμε στ’ αρνητικά και προσπαθούμε να μην δίνουμε σημασία, θέλουμε να τ’ αφήσουμε όλα πίσω μας».

Πηγή: enikos.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση