Άλεκ Μπάλντουιν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε ότι απορρίπτονται οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία εναντίον του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024 10:01 Άλεκ Μπάλντουιν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε ότι απορρίπτονται οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία εναντίον του

Σε μια κίνηση έκπληξη την Παρασκευή, η δικαστής Mary Marlowe Sommer απέρριψε την κατηγορία ανθρωποκτονίας χωρίς δόλο εναντίον του ηθοποιού Αλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins το 2021 στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν «Rust».

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ξέσπασε σε κλάματα  ακούγοντας την απόφαση του δικαστηρίουκαι αμέσως αγκάλιασε τη σύζυγό του Hilaria.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει αθώος και αν καταδικαζόταν θα αντιμετώπιζε έως και 18 μήνες φυλάκισης.

Όλα έγιναν όταν ο Μπάλντουιν εξασκούνταν στα γυρίσματα της ταινίας Rust και τραβώντας από μια θήκη ένα πιστόλι πυροβόλησε και σκοτωσε την Χάτσινς καθώς το όπλο είχε πραγματικές σφαίρες και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα.

 

Οι δικηγόροι του ηθοποιού ζητούσαν να απορριφθεί η υπόθεση με βάση τους ισχυρισμούς ότι οι εισαγγελείς δεν παρέδωσαν σωστά τα αποδεικτικά στοιχεία.

Ο δικαστής συμφώνησε ότι το κράτος αποκάλυψε εσφαλμένα αποδεικτικά στοιχεία στην υπεράσπιση και απέρριψε την υπόθεση με προκατάληψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ασκηθεί ξανά κατηγορία εναντίον του ηθοποιού.

«Δεν υπάρχει τρόπος για το δικαστήριο να διορθώσει αυτό το λάθος», είπε.

Φωτογραφίες: Reuters

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση