Πνίγηκε σε πισίνα στο Λας Βέγκας και άνθρωποι περνούσαν δίπλα της αδιαφορώντας - Σοκαριστικό βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024 10:42 Πνίγηκε σε πισίνα στο Λας Βέγκας και άνθρωποι περνούσαν δίπλα της αδιαφορώντας - Σοκαριστικό βίντεο

Ένα σοκαριστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με μία 58χρονη να πνίγεται σε πισίνα στο Λας Βέγκας, την ώρα που περνούσε δίπλα της ατάραχο πλήθος κόσμου.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο, ωστόσο το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα τα τελευταία 24ωρα. Στο βίντεο φαίνεται η άτυχη Λετίσια Γκονζάλεζ Τρίπλετ να παλεύει να κολυμπήσει σε μια ρηχή πισίνα αθλητικού κέντρου στο Λας Βέγκας. Άνθρωποι περνούν δίπλα από τη πισίνα χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Κάποια στιγμή ένας άνδρας περνά ακριβώς δίπλα της στη σκάλα της πισίνας χωρίς να γυρίζει καν το βλέμμα του.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να πασχίζει να κρατηθεί από το κάγκελο της σκάλας, ενώ δίπλα της άλλοι κάνουν βουτιές.

Η 58χρονη ξεψύχησε μέσα στην πισίνα αφού πάλευε για 25 λεπτά, ενώ για τουλάχιστον 10 λεπτά κανείς δεν ασχολήθηκε με το άψυχο σώμα που επέπλεε στην πισίνα.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση