Ινδία: Τουλάχιστον 24 νεκροί από κατολισθήσεις στην Κεράλα - Φόβοι για εκατοντάδες παγιδευμένους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 09:19 Ινδία: Τουλάχιστον 24 νεκροί από κατολισθήσεις στην Κεράλα - Φόβοι για εκατοντάδες παγιδευμένους

Αναφορές για πάνω από 60 τραυματίες - Οι ένοπλες δυνάμεις έχουν αναπτύξει στην περιοχή 225 μέλη τους για να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης

Κατολισθήσεις έπληξαν σήμερα νωρίς το πρωί περιοχές την πολιτεία Κεράλα της Ινδίας (νότια), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 24 άνθρωποι και πιθανόν να θαφτούν εκατοντάδες άλλοι, ανακοίνωσαν οι αρχές στην περιοχή.

Παράλληλα, υπάρχουν τουλάχιστον 60 τραυματίες, που έχουν μεταφερθεί σε διάφορα νοσοκομεία.

 

 

 

 

«Εκατοντάδες άνθρωποι πιθανόν παγιδεύτηκαν», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις σε ανακοίνωσή τους, διευκρινίζοντας ότι ανέπτυξαν στην περιοχή 225 μέλη τους για να συμμετάσχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.

Η κατάρρευση προκλήθηκε από έντονες βροχοπτώσεις σε ορεινή περιοχή της Κεράλα. Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από το νερό, ενώ ορισμένα κόλλησαν σε δέντρα. Αρκετά μέρη έχουν καταστεί δυσπρόσιτα λόγω των αδιάκοπων βροχοπτώσεων.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση