ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Τζόρτζια - Πληροφορίες για έναν νεκρό και τραυματίες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2024 19:07 ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Τζόρτζια - Πληροφορίες για έναν νεκρό και τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις τοπικές αρχές μετά από πυροβολισμούς σε σχολείο στην Τζόρτζια.

Οι πρώτες πληροφορίεςαπό το protothema.gr, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη από επίσημη πηγή, κάνουν λόγο για έναν νεκρό και τραυματίες ενώ έχει γίνει και μια αεροδιακομιδή. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και το περιστατικό σημειώθηκε στο σχολείο Apalachee στο Winder στην κομητεία Barrow, 25 μίλια δυτικά της Αθήνας, το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα). Το σχολείο έχει περίπου 1.900 μαθητές.

Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί εθεάθησαν να μπαίνουν στο σχολείο καθώς οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το ABC, όλα τα άλλα σχολεία της κομητείας Barrow βρίσκονται σε «ήπιο lockdown», δήλωσε η Σχολική Περιφέρεια Barrow County.

«Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Barrow λέει ότι αυτό είναι για την ασφάλεια όλων αυτή τη στιγμή. Μην επισκέπτεστε το σχολείο του παιδιού σας αυτήν τη στιγμή. Δεν μπορούμε να απελευθερώσουμε μαθητές κατά τη διάρκεια του lockdown», ανέφερε η σχολική περιφέρεια σε δήλωση. «Θα σας ενημερώσουμε μόλις είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση