Κατερίνα Παναγοπούλου για ευτράπελα στη δουλειά: «Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο, υπάρχουν και αγκωνιές και διάφορα άλλα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 22:19 Κατερίνα Παναγοπούλου για ευτράπελα στη δουλειά: «Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο, υπάρχουν και αγκωνιές και διάφορα άλλα»

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Καλεσμένη στην Ελένη ήταν την Πέμπτη η Κατερίνα Παναγοπούλου και μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στις ιδιαίτερες δυσκολίες που έχει το συγκεκριμένο επάγγελμα.

«Είναι μια δύσκολη δουλειά και σκληρή, ένας πολύ σκληρός χώρος. Για να σου πω την αλήθεια, το καταλαβαίνω περνώντας τα χρόνια. Στην αρχή έλεγα «έλα μωρέ, λένε τώρα για ανταγωνισμό». Δεν είναι ακριβώς έτσι. Όσο περνούν τα χρόνια καταλαβαίνω ότι είναι ένα πολύ σκληρό επάγγελμα, με πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνεις καμιά φορά. Σου συμβαίνουν καταστάσεις που δεν διανοείσαι ότι μπορεί να σου συμβούν. Και αγκωνιές και διάφορα άλλα έτσι δυσάρεστα. Αλλά εντάξει, τα διαχειριζόμαστε», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Σε σχέση με τα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στο δελτίο είπε: «Μου έχει ανοίξει το φόρεμα στο δελτίο, έχω πάθει δηλητηρίαση λίγο πριν βγω στο αέρα. Είχα γίνει meme επειδή έπεφταν ποτήρια δίπλα μου και εγώ συνέχιζα. Έχω καταφέρει πια να απομονώνω τους ήχους».

πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση