Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, μου αρέσει να τον γλυκοκοιτάνε

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 12:13 Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, μου αρέσει να τον γλυκοκοιτάνε

Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για το φλερτ.

Μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο ίντερνετ, το σιχαίνομαι. Έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου, δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον, οπότε τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και το αποδέχομαι. Έκανα και τον γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, αλλά δεν θα έμενα σε σχέση αν με είχαν κερατώσει. Το φλερτ το θεωρώ πολύ αναζωογονητικό, δεν θα ήθελα να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν τον γούσταρε άνθρωπος. Μου αρέσει να γλυκοκοιτάνε τον σύντροφό μου άλλες γυναίκες. Θα αναρωτιόμουν αν δεν τον κοιτούσε καμία. Δεν έχω μάθει αν με έχουν κερατώσει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση