Η 74χρονη Vera Wang με μαγιό σαν κοριτσάκι -Τρελάθηκαν οι φαν της, «ο χρόνος σταμάτησε μπροστά σου»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 10:27 Η 74χρονη Vera Wang με μαγιό σαν κοριτσάκι -Τρελάθηκαν οι φαν της, «ο χρόνος σταμάτησε μπροστά σου»

H Vera Wang είναι 74 ετών αλλά δεν της φαίνεται, με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται εάν γερνάει αντίστροφα.

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την απόδρασή της στα Χάμπτονς με αφορμή το τετραήμερο της Ημέρας Μνήμης, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με το σώμα της.

Οι φωτό της Vera Wang με μαγιό στα 74

«Η Slim Aarons στιγμή μου...Ευτυχισμένο καλοκαίρι» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε, αναφερόμενη στον θρυλικό φωτογράφο των διασημοτήτων που απαθανάτισε πολλά στιγμιότυπα δίπλα στην πισίνα στις μέρες του.

Η εμβληματική σχεδιάστρια νυφικών φορούσε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με τετράγωνο ντεκολτέ ποζάροντας επάνω στον βατήρα καθώς και τα μαύρα υπερμεγέθη γυαλιά της, που ανήκουν στο brand της Vera Wang Eyewear.

Τρελάθηκαν οι θαυμαστές της - «Έχεις το σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον»

«Ο χρόνος υποκλίνεται μπροστά σου και σταματά να κινείται» σχολίασε ένας θαυμαστής κάτω από την ανάρτηση, με πολλούς άλλους να εκφράζουν επίσης το σοκ τους για την αγέραστη εμφάνισή της.

«Αιώνια νεότητα. Πρέπει να έχεις το σύνδρομο Μπέντζαμιν Μπάτον, εννοώ το καλό αντίστροφο» έγραψε κάποιος άλλος ενώ ένας τρίτος πρόσθεσε: «Γερνάς ανάποδα». «Μάθε μου πώς το κάνεις» σχολίασε κάποιος άλλος.

Τα μυστικά ομορφιάς της

Η διάσημη σχεδιάστρια έχει σοκάρει πολλές φορές τους θαυμαστές της μες τις εμφανίσεις της που αψηφούν την ηλικία της. Όπως για παράδειγμα, το φόρεμα – μπικίνι που επέλεξε να φορέσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ίδια πάντως, έχει αποκαλύψει ότι δεν στερείται και πολλά για να διατηρεί το εκπληκτικό κορμί της, αποκαλύπτοντας πως τρώει McDonald’s, ντόνατς ενώ πίνει και την αγαπημένη της βότκα.

«Τρώω McDonald's, οπωσδήποτε», δήλωσε η Wang στο Page Six τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ από ντόνατς προτιμά αυτά με ζάχαρη και κρέμα. Το 2020 είχε πει στους followers της στο Instagram πως τα μυστικά της νεότητάς της περιλαμβάνουν «δουλειά, ύπνο, ένα κοκτέιλ βότκα και όχι πολύ ήλιο».

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση