Με δάκρυα στα μάτια βγήκε από το Τζάνειο ο Δημήτρης Σταρόβας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 16:42 Με δάκρυα στα μάτια βγήκε από το Τζάνειο ο Δημήτρης Σταρόβας (φωτο intime)

Ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο. Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

Εμφανώς συγκινημένος και καταβεβλημένος από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, ο δημοφιλής τραγουδιστής, Δημήτρης Σταρόβας, πήρε νωρίτερα, σήμερα (29/5) εξιτήριο από το «Τζάνειο» όπου νοσηλευόταν.

Δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, ο Δημήτρης Σταρόβας πήρε εξιτήριο σήμερα, καθώς οι γιατροί του νοσοκομείου στη Νίκαια διαπίστωσαν πως παρουσίασε αισθητή βελτίωση.

Αυτό που αξίζει να διευκρινιστεί είναι ότι νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει και οι πρώτες φωτογραφίες του Δημήτρη Σταρόβα από το νοσοκομείο, την ώρα που «εντείνονταν» οι φήμες για ένα πιθανό εξιτήριο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας φαίνεται να έχει επανέλθει, ενώ μόλις βγήκε από το Τζάνειο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους όπου περιέγραψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Δημήτρης Σταρόβας: Το χρονικό της νοσηλείας του

Ο Δημήτρης Σταρόβας διακομίστηκε πριν από δύο εβδομάδες στο Τζάνειο όταν έγινε γνωστό πως υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό, γεγονός που προκάλεσε κινητοποίηση στις υγειονομικές Αρχές.

Ο καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και στη Νευρολογική Κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ενώ του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ελαφρύ εγκεφαλικό με τον Δημήτρη Σταρόβα να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση