Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε σήμερα στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 17:52 Γιάννης Παπαμιχαήλ: Παντρεύτηκε σήμερα στον Πειραιά

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε σήμερα (4/6) στον Πειραιά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Μάλιστα, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ επέλεξε να παντρευτεί την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1969.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η αγαπημένη του, Ελένη Κολτζή, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην Πινακοθήκη Πειραιά. Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Νάντια Μουρούζη, αλλά και η δεύτερη σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Νανά Ειλικρινή.

Ο ευτυχισμένος γαμπρός έφτασε πρώτος στην Πινακοθήκη Πειραιά λίγο πριν από τις 12 ντυμένος με ένα κοστούμι σε ανοιχτή απόχρωση του γκρι. Στο σημείο βρίσκονταν δημοσιογράφοι, τους οποίους απέφυγε ευγενικά, ενώ αρκέστηκε να πει: «Να είστε καλά παιδιά, θα τα πούμε μετά!».

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Ελένη Κολτζή έχει γεννηθεί στη Βέροια και κατοικεί στο Παλαιό Φάληρο.

Είναι απόφοιτη φυσικοθεραπείας κι εργάζεται ερευνώντας καινοτομίες ακόμα και τεχνητών άκρων.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση