Camping & Κατασκήνωση: Survivor Mode - Εξοπλιστείτε!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 13:16 Camping & Κατασκήνωση: Survivor Mode - Εξοπλιστείτε!

Το camping και η κατασκήνωση στη φύση είναι μια από τις δραστηριότητες που θα σου χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Αν λατρεύεις τη φύση και τις εξορμήσεις μακριά από την πολυκοσμία, τους έντονους ρυθμούς και τη βαβούρα των μεγαλουπόλεων τότε σίγουρα θα λατρέψεις το camping. Ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει μέχρι τώρα το οργανωμένο camping, αυτό είναι η αφορμή για να το τολμήσεις!

Είτε είσαι έμπειρος camper είτε είναι η πρώτη σου φορά, η σωστή προετοιμασία και οργάνωση είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη εμπειρία.

Πάμε λοιπόν μαζί να κάνουμε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα που θα χρειαστείς για να μην σου λείψει τίποτα!

1. Μια σκηνή ευρύχωρη και άνετη και κατά προτίμηση λίγο πιο ψηλή από το δικό σου ύψος ή τουλάχιστον από το ύψος του ψηλότερου στην παρέα.

2. Στρώματα ύπνου και υποστρώματα που θα τοποθετήσεις κάτω από το στρώμα για να το προστατεύσεις αποφεύγοντας τον κίνδυνο να σκιστεί ή τρυπήσει ειδικά αν το έδαφος κάτω από τη σκηνή έχει διάφορα ξερόχορτα, πέτρες κτλ.

3. Κατωσέντονο, πανωσέντονο, κουβερτούλα - για παν ενδεχόμενο - μαξιλάρια και μαξιλαροθήκες

4. Φακό και μπαταρίες,

5. Είδη προσωπικής υγιεινής,

6. Κιτ πρώτων βοηθειών

7. Εντομοαπωθητικά και αμμωνία για τσιμπήματα

8. Ρούχα ζεστά και παπούτσια κλειστά για το βράδυ – καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για κάθε καιρική συνθήκη.

Αν θέλετε όμως να το πάτε και ένα level παραπάνω, προσθέστε στη λίστα σας και μερικά ακόμη πραγματάκια που όταν έρθει η ώρα θα με θυμηθείτε!

Έχουμε και λέμε…

9. Τσάντες Φαγητού και Θερμός

Με τις τσάντες φαγητού θα μπορείτε με ευκολία να αποθηκεύσετε αλλά και να μεταφέρετε φαγητό, φρούτα ή άλλα τρόφιμα και τοποθετήστε στο εσωτερικό και μερικές παγοκύστες για να τα διατηρήσετε όσο πιο καλά μπορείτε. Επιλέξτε ισοθερμικές τσάντες φαγητού με εσωτερικές και εξωτερικές θήκες για να οργανώσετε και διάφορα άλλα μικροπράγματα όπως μαχαιροπίρουνα, χαρτοπετσέτες ή ακόμα και για να τοποθετήσετε το θερμός σας.

Και μιας και είπαμε θερμός… Ορίστε ακόμη ένα είδος που θεωρείται αναπόσπαστο μέρος του εξοπλισμού κάθε κατασκηνωτή. Θα διατηρήσει το αγαπημένο σας ρόφημά ζεστό ή παγωμένο για πολλές ώρες, ώστε να το απολαύσετε στη ιδανική θερμοκρασία.

Επενδύστε σε ένα καλής ποιότητας θερμός, μεγάλης χωρητικότητας για να απολαύσετε τον καφέ σας το πρωί, το νερό αλλά και κάθε ρόφημα. Ιδανικά επιλέξτε ένα θερμός, το οποίο να είναι και εύκολο στη μεταφορά, με λαβή ή κλιπ μεταφοράς. Στο Spitishop θα βρείτε θερμός με υπέροχα χρώματα και μοναδικά σχέδια που θα κάνουν τρομερή εντύπωση! Όλο και κάποιος θα σου πει τι ωραίο θερμός που έχεις ή θα σε ρωτήσουν από που το πήρες.. και φυσικά θα απαντήσεις.. «Από που αλλού; Από το Spitishop

Και εδώ που τα λέμε στο Spitishop θα βρεις όλες τις κορυφαίες μάρκες σε θερμός, όπως τα Chilly’s με τη μοναδική ποιότητα, τα ιδιαίτερα σχέδια και το στυλ που προσφέρουν. Γνωστά για τον κομψό και μίνιμαλ σχεδιασμό τους καθώς και τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων.
Τα Chilly's θερμός είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, είναι απαλλαγμένα από BPA και διαθέτουν διπλό τοίχωμα με κενό αέρος για αυτό και διατηρούν τα ζεστά ροφήματα για 12 ώρες και τα κρύα για 24 ώρες, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Να σου πω κιόλας ότι είναι και αρκετά ελαφριά και σίγουρα ιδανικά για camping.

10.Ψάθα παραλίας

Μη φύγεις για camping χωρίς ψάθα και ομπρέλα θαλάσσης και θα σου πω ευθύς αμέσως το γιατί.. Η ψάθα παραλίας θα σου φανεί χρήσιμη και στην παραλία για έξτρα προστασία από την άμμο μαζί με την πετσέτα θαλάσσης σου αλλά και για να τη βάλεις ακριβώς έξω από την είσοδο της σκηνής ώστε να αφήνεις τα παπούτσια ή τις σαγιονάρες σου, την τσάντα ή το σακ βουαγιάζ σου, ή ακόμα και το ψυγειάκι παραλίας. Σκέψου και το άλλο όμως.. Θα μπορείς να ξαπλώσεις ή να κάτσεις τα βράδια στη ψάθα και να κοιτάς με τις ώρες τα αστέρια, μια εικόνα που φαντάζει εξωπραγματική ειδικά για όσους έχουν μεγαλώσει σε πόλη.

11. Καρεκλάκια και Ομπρέλες Θαλάσσης

Οι ομπρέλες θαλάσσης από την άλλη θα σου προσφέρουν έξτρα σκιά. Τσέκαρε από που ανατέλλει ο ήλιος και στήσε την ομπρέλα σου σε αυτό το σημείο ώστε το πρωί να έχει ίσκιο μέσα στη σκηνή και να μην ξυπνήσεις από τη ζέστη. Αναζήτησε ομπρέλες θαλάσσης ανθεκτικές στον άνεμο, εύκολες στη μεταφορά και με δυνατότητα ρύθμισης του ύψους. Ιδανική είναι μια σπαστή ομπρέλα για να την προσαρμόσεις αναλόγως με τη θέση του ήλιου ώστε να έχεις περισσότερη σκιά μέσα στην ημέρα.

Φυσικά πακέτο με την ομπρέλα θαλάσσης πάνε και τα καρεκλάκια παραλίας. Είναι πραγματικά απαραίτητα όχι μόνο για το camping αλλά και για κάθε εκδρομή ή εξόρμηση στην παραλία. Ειδικά αν σας αρέσει να περνάτε όλη την ημέρα στη θάλασσα ή θέλετε να χαλαρώσετε τα βράδια παίζοντας κάποιο επιτραπέζιο ή συζητώντας με την παρέα ή ακόμα και για να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο πίνοντας τον πρωινό καφέ, οι καρέκλες θαλάσσης θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Αναζητήστε καρέκλες θαλάσσης ιδανικά με ψηλή πλάτη για να ακουμπάτε και το κεφάλι σας και με άνετα μπράτσα για καλή στήριξη των χεριών σας. Επιλέξτε ελαφριές σε βάρος και εύκολες στη μεταφορά για να μπορείτε να τις παίρνετε πάντα μαζί σε κάθε εξόρμηση.

Και τώρα είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια υπέροχη εμπειρία camping.

Ευχόμαστε καλές αγορές και αξέχαστες στιγμές στη φύση! Καλές διακοπές!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση