MTV Video Music Awards | Η Taylor Swift κέρδισε 7 βραβεία γράφοντας ιστορία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 11:55 MTV Video Music Awards | Η Taylor Swift κέρδισε 7 βραβεία γράφοντας ιστορία instagram/MTV

Kατέρριψε το ρεκόρ που κατείχε η Beyoncé.

Λίγες μόλις ώρες μετά την έμμεση παρέμβασή της στο debate, με το περιβόητο πια post της σχετικά με τη στήριξή της στην Kamala Harris και την υπογραφή της ως "άτεκνη γατομάνα” η superstar, Taylor Swift, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τα πολιτικά και να πάει να πάρει μια ντουζίνα βραβεία, γιατί απλά μπορεί. Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι μετά την παρέμβαση της Taylor μέσω Instagram, 337.826 νέοι επισκέφθηκαν το link που έδωσε η ίδια η star προκειμένου να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους.

Στο θέμα μας τώρα. Λίγες ώρες πριν πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards με την Τεξανή τραγουδίστρια να γράφει ιστορία, καθώς έγινε η γυναίκα με τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού. Συγκεκριμένα, η Taylor κέρδισε σε 7 κατηγορίες, φτάνοντας συνολικά τα 30 βραβεία, ξεπερνώντας τη Beyoncé η οποία μέχρι στιγμής έχει 25 βραβεία.

Την τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Long Island, άνοιξε ο αγαπημένος των Millenials, Eminem ενώ επί σκηνής, μεταξύ άλλων, είδαμε και τον Lenny Kravitz, τον οποίο το ελληνικό κοινό απήλαυσε σε μία ανεπανάληπτη συναυλία τον περασμένο Αύγουστο.

Οι βραβεύσεις πάντως είχαν γυναικεία χροιά, καθώς εκτός από την Taylor, βραβεύτηκε η Katy Perry αλλά και η Sabrina Carpenter που κέρδισε το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς με το "Espresso”.

Η Taylor, μεταξύ άλλων πήρε σπίτι της και το βραβείο για το video της χρονιάς, ενώ στον λόγο της ευχαρίστησε τον σύντροφό της Travis και αναφέρθηκε στη θλιβερή επέτειο των Δίδυμων Πύργων.

πηγή: missbloom.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση