Το απολαυστικό βίντεο του Luben για τον Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Σεπτεμβρίου 2024 22:14 Το απολαυστικό βίντεο του Luben για τον Κασσελάκη

Το σόου στο Σύνταγμα, το αγαπημένο φαγητό και το διαβόητο παρκούρ.

Ο χιουμοριστικός λογαριασμός Luben έχει αποδείξει πως υπάρχει μία αδυναμία στους πολιτικούς και συχνά-πυκνά δημιουργεί καυστικά βίντεο γι αυτούς. Αγαπημένος ο Δημήτρης Κουτσούμπας, οι ατάκες του οποίου μάλιστα έχουν γίνει viral μέσω του Luben. Το νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της χώρας, ο Στέφανος Κασσελάκης, έχει δώσει ήδη μπόλικο υλικό και η ομάδα του Luben το εκμεταλλεύτηκε.

Έφτιαξε ένα βίντεο απολαυστικό με τις ατάκες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Τα γαλλικά που "πέταξε" στους δημοσιογράφους, το σόου από τη βόλτα στο Σύνταγμα αλλά και το... παρκούρ στο σχολείο ΑμεΑ στην Καλλιθέα.

Με το γνώριμο χιουμοριστικό ύφος του Luben, το βίντεο ξεκινάει με την "απαίτηση" του Στέφανου Κασσελάκη να του απευθύνονται στον ενικό, αλλά και τα αστειάκια με τους πολίτες. Μία γυναίκα στο Σύνταγμα του είπε πως "δεν είμαι για κάμερα, δεν φοράω το κατάλληλο ένδυμα" και εκείνη τη στιγμή ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε κίνηση πως βγάζει το πουκάμισό του για να της το δώσει.

Φυσικά, δεν λείπουν οι πολλές στιγμές... σιωπής σε πολιτικές ερωτήσεις δημοσιογράφων αλλά και η ατάκα "τι φταίω εγώ που είστε ζωντανά στον Νίκο Ευαγγελάτο;". Βέβαια όταν ρωτήθηκε για το... αγαπημένο του φαγητό ήταν... λαλίστατος.

Απολαύστε το βίντεο του Luben:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luben (@luben.tv)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση