Η Ιουλία Καραπατάκη για ακόμα μια φορά κατέκτησε τη σκηνή της “Χώρας” και… τις καρδιές μας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 16:01 Η Ιουλία Καραπατάκη για ακόμα μια φορά κατέκτησε τη σκηνή της “Χώρας” και… τις καρδιές μας (ΦΩΤΟ)

Η χαμογελαστή και γεμάτη ενέργεια Ιουλία Καραπατάκη βρέθηκε στη σκηνή του Τόπου Τεχνών “Χώρα” στα Λελέικα Υπάτης στα πλαίσια του 18ου Φεστιβάλ Οίτης, την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, κατακτώντας τις καρδιές του κοινού για ακόμη μια φορά!

Μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και συναίσθημα!

Η Ιουλία με τη μπάντα της, μάς παρέσυρε με αγαπημένα τραγούδια, διασκευές, έντεχνα και παλιά λαϊκά, καθώς και νέα κομμάτια, σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που, όπως πάντα, παρουσίασε με σεβασμό και πολλή αγάπη, επικοινωνώντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της και κερδίζοντας τις καρδιές όλων.

Οι μουσικοί που την συνόδευσαν ήταν οι εξαιρετικοί:

  • Άγης Παπαπαναγιώτου στις κιθάρες και φωνή
  • Καλογιάννης Βεράνης στο βιολί, τρομπέτα και φωνή
  • Άρης Κονιδάρης στα πλήκτρα
  • Μιχάλης Δάρμας στο κοντραμπάσο
  • Κώστας Σπυράτος στα τύμπανα
  • Χρήστος Αναστασιάδης στη γκάιντα και κλαρίνο
  • και ο Μανώλης Κουταλίδης στην ηχοληψία

Σε μια ξεχωριστή συναυλία γεμάτη ενέργεια και πάθος, η Ιουλία, με τη χαρακτηριστική της ζωντάνια και την εκπληκτική φωνή της, απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αγαπιέται τόσο από το κοινό. Μια ακόμη εμφάνισή της που θα μας μείνει αξέχαστη!

Μετά τη συναυλία, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα ξέφρενο πάρτι με DJ, όπου το κέφι απογειώθηκε με disco, rock και reggae ήχους. Το κοινό χόρεψε και διασκέδασε μέχρι αργά, κλείνοντας την βραδιά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση