Κυριακή: Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας τιμά την επέτειο της «Μάχης στο Μάνεση»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024 08:01 Κυριακή: Ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας τιμά την επέτειο της «Μάχης στο Μάνεση»

Την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 8:00' το απόγευμα στο Μνημείο Πεσόντων της Κοινότητας Λευκοχωρίου.

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας διοργανώνει εκδήλωση με αφορμή την επέτειο της «Μάχης στο Μάνεση».

Μετά τον επίσημο εορτασμό, θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Ελάτειας και «Μουσική Βραδιά» στην πλατεία του Λευκοχωρίου.

«Πιστοί στο ραντεβού μας με την ιστορία του τόπου μας θα αποτίσουμε φόρο τιμής και φέτος, ως οφείλουμε, στους ήρωες προγόνους μας, που συμμετείχαν στη "Μάχη στο Μάνεση" στις 20 Ιουλίου του 1821.

Η καθιερωμένη Επέτειος Μνήμης, για την ιστορικής αξίας για τον Δήμο μας μάχη, θα πραγματοποιηθεί στο Μνημείο Πεσόντων - θέση Αλισάκι - της Δημοτικής Κοινότητας Λευκοχωρίου, την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 και ώρα 20:00.

Μετά το πέρας της Επετείου Μνήμης ακολουθούν παραδοσιακοί χοροί, από τα Χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Ελάτειας και "Μουσική Βραδιά" στην πλατεία του χωριού.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση