Ο Σύλλογος «Τραχίνα» για την 13η «Ανόπαια Ατραπό»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 19:49 Ο Σύλλογος «Τραχίνα» για την 13η «Ανόπαια Ατραπό»

Ο Λαμιώτης Μάριος Αναγνώστου και η Δήμητρα Σταθοπούλου οι μεγάλοι νικητές…

Το δελτίο τύπου:

Η διοργάνωση του 13ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Άνοπαία-Ατραπός’ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν για μια ακόμη φορά μαζική, συλλέγοντας το 2ο κομμάτι της τριπλέτας των μεταλλίων του αγώνα

Οι αθλητές καθώς και οι εθελοντές απόλαυσαν το ιστορικό μονοπάτι του Εφιάλτη αφού τελικά ο καιρός στάθηκε σύμμαχός τους. Στη φετινή χρονιά σημαντική καινοτομία αποτέλεσε η απευθείας μετάδοση με livestreaming σε διάφορα σημεία του αγώνα.

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την στήριξη του Εργαστηρίου Κλινικής Φυσιολογίας της Άσκησης και Αποκατάστασης και την επίβλεψη της Καθηγήτριας Καπρέλη Ελένη, συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποκατάσταση των αθλητών μετά τον τερματισμό τους.

Οι μεγάλοι νικητές του αγώνα ήταν στην κατηγορία των ανδρών ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας / Saucony Greece) και στην κατηγορία των γυναικών η Δήμητρα Σταθοπούλου (L-Crew).

Δήμητρα Σταθοπούλου (L-Crew) – 1:41:25

Ανθή Κελλάρη (All Terrain Runners) – 1:45:23

Νικολέτα Τζίνου (ΣΧΟΠ Θήβας) – 1:47:48

Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας / Saucony Greece) – 1:09:28

Γεώργιος Νατσιόπουλος (Mountain Training Solutions) – 1:11:20

Νίκος Δήμτσας (All Terrain Runners) – 1:18:08

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εθελοντές που με προθυμία και υπομονή δούλεψαν για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το μεγάλο αυτό γεγονός

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση