Συγχαρητήρια της ΕΠΣΦ στη Μαλεσίνα για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 17:20 Συγχαρητήρια της ΕΠΣΦ στη Μαλεσίνα για την άνοδό της στη Γ’ Εθνική

Με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 η Ε.Ε. της ΕΠΣ Φθιώτιδας συγχαίρει τα σωματεία ΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας και την άνοδο στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Επίσης τον ΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ και ΑΕ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ/ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 2010 για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας στον 1° και 2° όμιλο αντίστοιχα και την άνοδο τους στην Α' Κατηγορία.

Επίσης το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΜΙΑΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Υποδομών και στις τρεις κατηγορίες (Κ12, Κ14 και Κ16).

Τέλος το σωματείο ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών και την άνοδο στην Β' Εθνική Κατηγορία Γυναικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση