Νέα διάκριση για την Λαμιώτισσα μαθήτρια Αθανασία Ζαφείρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024 07:25 Νέα διάκριση για την Λαμιώτισσα μαθήτρια Αθανασία Ζαφείρη

Νέα σπουδαία επιτυχία για τη μαθήτρια της Α’ Τάξης του 6ου Γενικού Λυκείου Λαμίας και αθλήτρια της Αναγέννησης Λαμίας Αθανασία Ζαφείρη, με την κατάκτηση της 1ης θέσης στο άλμα εις ύψος, με επίδοση 1.65 στους Πανελλήνιους Αγώνες Κ18 που διεξήχθησαν στην Πάτρα στις 15-16 Ιουνίου 2024.

Με την επίδοση αυτή η Αθανασία εξασφάλισε τη συμμέτοχή της στους βαλκανικούς αγώνες που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο στη Σλοβενία.

Δείτε και την ανακοίνωση του Λυκείου της:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε πως η μαθήτρια της  Α’ τάξης του Σχολείου μας Ζαφείρη Αθανασία, κατέκτησε το χρυσό  μετάλλιο (1η Θέση) στο άλμα εις ύψος, στους Πανελλήνιους Αγώνες Κλασσικού Αθλητισμού Κ18 που διεξήχθησαν στην Πάτρα στις 15-16  Ιουνίου 2024.

Σε συνέχεια της διάκρισής της θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους αντίστοιχους βαλκανικούς αγώνες στις 6-7 Ιουλίου 2024 στο Μάριμπορ  της Σλοβενίας.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και σύσσωμη η Σχολική μας Κοινότητα της εύχεται καλή επιτυχία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση