Super League: Οι ημερομηνίες για τις 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 13:47 Super League: Οι ημερομηνίες για τις 26 αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 08-09 Μαρτίου.

Η Stoiximan Super league έδωσε στην δημοσιότητα τις ημερομηνίες στις οποίες έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι πρώτες 26 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το συνοπτικό αυτό πρόγραμμα, που εγκρίθηκε ομόφωνα στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL, η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ξεκινάει το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 08-09 Μαρτίου.

Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση κι έπειτα θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της κανονικής περιόδου για την φετινή σεζόν.

Δείτε το πρόγραμμα που δημοσίευσε η λίγκα:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση