Έσπερος Λαμίας: Έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικανό Toarlyn Fitzpatrick

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024 13:59 Έσπερος Λαμίας: Έναρξη συνεργασίας με τον Αμερικανό Toarlyn  Fitzpatrick

Η ανακοίνωση του Λαμιώτικου Συλλόγου…

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΣΠΕΡΟΣ my kteo ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ  τμήματος Καλαθοσφαίρισης (basketball), ανακοίνωσε την  συμφωνία για συνεργασία με τον Αμερικάνο αθλητή  Toarlyn  Fitzpatrick.

Γεννήθηκε στις Η.Π.Α., το 1989 έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται στις θέσεις των Power  Forward και Center. Κατά την μακρά διαδρομή σε πολλές ομάδες έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ σε ομάδες του εξωτερικού και παλαιότερα σε ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας στην Ελλάδα όπως, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Πατρών, το Ρέθυμνο, ο Χολαργός και ο Ιωνικός Νίκαιας.

Κατά την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο εξωτερικό, στην ομάδα RAPID BUCURESTI (Romania- Liga Nationala).

Όπως περιγράφει στο καλωσόρισμά του προς τον παίκτη ο Λαμιώτικος σύλλογος πρόκειται για αθλητή, «με μεγάλη εμπειρία, που η ικανότητά του να σκοράρει στο επιθετικό παιχνίδι με πολλούς τρόπους ,σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έφεση στα αμυντικά ριμπάουντ, τον καθιστούν ικανό να αποτελέσει τον παίκτη που μπορεί να προσδώσει, επί πλέον ποιότητα και ανταγωνιστικότητα στην ομάδα μας».

Αγαπητέ Toarlyn Fitzpatrick σε καλωσορίζουμε στην πόλη της Λαμίας με ιδιαίτερη χαρά, που επέλεξες την ομάδα μας για την νέα σου διαδρομή και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση