Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων! (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Αυγούστου 2024 18:44 Ο Εμμανουήλ Καραλής έσπασε το φράγμα των 6 μέτρων! (Βίντεο)

Λίγες ημέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας ο οποίος πέρασε τα 6 μέτρα στο άλμα επί κοντώ πετυχαίνοντας και νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Τι χρονιά αυτή που ζει ο Εμμανουήλ Καραλής! Στις 29 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του πανελληνίου πρωταθλήματος στο Βόλο κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 5.93μ (5.92 το προηγούμενο του Κώστα Φιλιππίδη). Στις 5 Αυγούστου στο Σταντ Ντε Φρανς του Παρισιού με άλμα στα 5.90 πήρε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

 

 

Τόσο στον Βόλο όσο και στο Παρίσι είχε προσπαθήσει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα έσπαγε το φράγμα των 6 μέτρων, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Σήμερα όμως στη Σιλέσια της Πολωνίας ο Μανόλο το κατάφερε κι αυτό! Στην τρίτη του προσπάθεια στο Diamond League της πολωνικής πόλης κατάφερε να περάσει τα 6 μέτρα και να το πανηγυρίσει πιο έξαλλα από ποτέ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση