ΑΟ Λαμίας 2013: Πρώτη προπόνηση με στόχους και αισιοδοξία για το κάτι παραπάνω (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 00:14 ΑΟ Λαμίας 2013: Πρώτη προπόνηση με στόχους και αισιοδοξία για το κάτι παραπάνω (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Χθες το απόγευμα (26/8), πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση για τον Α.Ο. Λαμίας 2013 ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια προπόνηση στην οποία έδωσαν το "παρών" μέλη της διοίκησης της Φθιωτικής ομάδας, το προπονητικό επιτελείο αλλά και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Συλλόγου.

Σύνθημα όλων ήταν πως η ομάδα έχει οικογενειακό κλίμα και πως βάσει αυτού θα προσπαθήσει να χτιστεί και ο φετινός ΑΟΛ, που έχει στόχο πρώτα τη γρήγορη παραμονή και μετά με αισιοδοξία και πίστη να κάνει το βήμα παραπάνω.

Άνθρωποι της ομάδας ξεκαθάρισαν πως η στελέχωση του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και πως απομένουν ακόμα κάποιες προσθήκες που θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα να κάνει πραγματικότητα τους στόχους της.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα της Λαμίας πέρυσι σώθηκε στη διαδικασία των play-out απέναντι στον Ηλυσιακό, με νίκη μέσα στα Ιλίσια, γεγονός που φέτος θέλει να αποφύγει πάση θυσία η ομάδα της πόλης μας.

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει τα "θέλω" του προπονητικού επιτελείου και έτσι να χτιστεί μια καλή ομάδα που θα αποδίδει εξαιρετικό βόλεϊ εντός γηπέδου και θα μπορεί να ονειρεύεται το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Κώστα Αγγουρά, αθλητριών της ομάδας αλλά και το μήνυμα του Προέδρου του ΑΟΛ, Βασίλη Παπαμίχου:

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση