Μέτρα τάξης & κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το μεγάλο παιχνίδι Λαμία - Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024 12:42 Μέτρα τάξης & κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το μεγάλο παιχνίδι Λαμία - Ολυμπιακός

Που και πότε απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση. 2.000 εισιτήρια πήραν οι φιλοξενούμενοι…

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του σημαντικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SL 2024-2025 , μεταξύ Λαμίας και Ολυμπιακού, το Σάββατο (31-08-2024) και ώρα 19:30΄, στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», θα εφαρμοστούν από την Ελληνική Αστυνομία προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πέριξ του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων το Σάββατο (31-08-2024) και από ώρα 13:30΄ καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, το Σάββατο (31-08-2024) και από την 16:30΄ ώρα, την ως άνω ημέρα, έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα:

· Στην οδό Φλέμινγκ (από το χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως τη συμβολή της με την οδό Φιλιαδώνος)

· Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας)

· Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμιγκ έως τη συμβολή της με την οδό Β.Καψάλη)

· Στην οδό Σταδίου (πρώην οδός Μαλαμίδα) (από τον χώρο έμπροσθεν του ΔΑΚ Λαμίας έως την συμβολή της με την οδό Υψηλάντη)

· Στον χώρο στάθμευσης οχημάτων που υφίσταται στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού)

Επίσης δόθηκε το «πράσινο φως» για την έκδοση 5.305 εισιτηρίων. Η γηπεδούχος ΠΑΕ έκανε δεκτό το αίτημα των φιλοξενουμένων για διάθεση εισιτηρίων και θύρας και αποφασίστηκε να δοθούν δύο χιλιάδες (2.000) εισιτήρια και η Θύρα (Θ4) – Κερκίδες 8 & 9 και μέρος της Θύρας (Θ1) – Κερκίδες 10, 11, 12 και 13.

Η Κερκίδα 14 της Θύρας (Θ1) δεν θα διατεθεί και θα χρησιμοποιηθεί ως «νεκρή» ζώνη αποκλεισμού από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι περιμετρικές θύρες του γηπέδου,θα είναι ανοικτές τρεις (3) ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Για εισιτήρια δείτε αναλυτικές οδηγίες ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση