Αποφάσεις απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των Φίλων Ολυμπιακού & ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 13:03 Αποφάσεις απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των Φίλων Ολυμπιακού & ΑΕΚ

Το «στοίχημα» για τη φετινή Super League…

Θα γεμίσουν από φίλους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ τα γήπεδα αντίστοιχα της Λαμίας και του Λεβαδειακού, ωστόσο Απόφαση του Υπουργείου τους υποχρεώνει να μην μετακινηθούν οργανωμένα.

Μεγάλο το στοίχημα για τη διοργανώτρια Super League, το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, αλλά και των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε αυτή τη νέα εποχή που εισήλθε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο με 100% ηλεκτρονικό εισιτήριο και ταυτοποίηση προσώπων και θέσεων.

Είναι βέβαια οξύμωρο το γεγονός ότι σου επιτρέπετε να παρακολουθήσεις ένα εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας σου αλλά να σου λένε πως θα πας, αφού έτσι κι αλλιώς υποτίθεται ότι ξέρουν ποιος είσαι και που κάθεσαι!

Επιθυμία ωστόσο όλων των υγιών φιλάθλων είναι, γεμάτα γήπεδα με φίλους και των δύο ομάδων και όσο το δυνατόν πιο «καθαρό» άρα και δίκαιο και όμορφο ποδόσφαιρο.

Οι Αποφάσεις πάντως αναγράφουν τα παρακάτω:

«…απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 - Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ο οποίος θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο γήπεδο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων».

Επίσης, «… απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, αγωνιστικής περιόδου 2024 – 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Λεβαδειακός - Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 19:00, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις για την πραγματοποίηση αυστηρών προελέγχων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση