Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για τα ΙΕΚ του πρώην ΟΑΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 08:42 Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για τα ΙΕΚ του πρώην ΟΑΕΔ

Ηλεκτρονικά μέσω taxis…

Λήγει σήμερα Κυριακή, 10 Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59, η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου για τα 31 Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) έτους κατάρτισης 2022-2023.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του gov.gr με τους κωδικούς TAXIS.

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής υποψηφίων ωρομισθίων εκπαιδευτών, να επιλέξουν τα  ΙΕΚ-ΔΥΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που επιθυμούν ή τα ΙΕΚ-ΔΥΠΑ μίας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων που αναφέρονται στην προκήρυξη πρέπει να επισυναφθούν στην ηλεκτρονική αίτηση σε μορφή PDF.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση