Δράσεις μέτρησης ζωτικών σημείων σε κατοίκους του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 00:09 Δράσεις μέτρησης ζωτικών σημείων σε κατοίκους του Δήμου Λοκρών

Με επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις μέτρησης ζωτικών σημείων που διοργανώνει ο Δήμος Λοκρών με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά και τις τέσσερις δομές του Βοήθεια Στο Σπίτι.

Αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη του προληπτικού ελέγχου της υγείας των δημοτών, ο οποίος περιορίστηκε το προηγούμενο διάστημα, λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία Covid-19, πραγματοποιήθηκαν μετρήσεις ζωτικών σημείων (πίεσης, σακχάρου, χοληστερίνης) στη Δημοτική Ενότητα Λιβανατών (11.07.22), στις Τοπικές Κοινότητες Αρκίτσας (18.07.22), Θεολόγου (12.07.22), Τραγάνας (13.07.22), Κυρτώνης (21.07.22) και Λάρυμνας (22.07.22). Οι δράσεις προσέλκυσαν πλήθος πολιτών, και συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν:

·         75 μετρήσεις στις Λιβανάτες

·         42 μετρήσεις στην Αρκίτσα

·         65 μετρήσεις στον Θεολόγο

·         31 μετρήσεις στην Τραγάνα

·         46 μετρήσεις στην Κυρτώνη

·         10 μετρήσεις στη Λάρυμνα

Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες δράσεις και στις υπόλοιπες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Λοκρών, καθώς και στους καταυλισμούς των Ρομά της Κοινότητας Κυπαρισσίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση