Λαμία: «Έφυγε» ο πρώην Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Νίκος Μουντσάκης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 08:06 Λαμία: «Έφυγε» ο πρώην Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Νίκος Μουντσάκης

Άνθρωπος της προσφοράς, βοήθησε στην επίλυση πολλών προβλημάτων των αγροτών στην Περιφέρεια…

Πριν κλείσει τα 68 του χρόνια «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο πρώην Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Στερεάς Ελλάδας Νίκος Μουντσάκης.

Άνθρωπος της προσφοράς δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται για το δίκιο του συνανθρώπου και την πρόοδο της υπηρεσίας του, λόγια που μπορούν να επιβεβαιώσουν όσοι συναναστράφηκαν μαζί του για χιλιάδες αγροτικές υποθέσεις.

Ήρεμος, εξωστρεφής και πάντα με το χαμόγελο, προσιτός, προσπαθούσε μόνο για το καλύτερο. Θα λείψει πραγματικά απ’ όλους όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και φυσικά από την πολυαγαπημένη του σύζυγο και τα δυο τους παιδιά.

Η κηδεία του Νικόλαου Μουντσάκη θα γίνει την Παρασκευή (11/08/2023) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ανθήλης.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση