Την άλλη εβδομάδα η κλήρωση και οι εξετάσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, Πειραματικά & Εκκλησιαστικά σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 11:14 Την άλλη εβδομάδα η κλήρωση και οι εξετάσεις για εισαγωγή σε Πρότυπα, Πειραματικά & Εκκλησιαστικά σχολεία

Που θα γίνουν οι εξετάσεις για το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο / Λύκειο Λαμίας – Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης…

Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, θα πραγματοποιηθεί η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) της χώρας ανάμεσά τους τα Πειραματικά, 16ο Δημοτικό Σχολείο, 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Λαμίας.

Επίσης η δοκιμασία δεξιοτήτων για την εισαγωγή των μαθητών/τριών στις εισαγωγικές τάξεις (Α’ Γυμνασίου/ Α΄ Λυκείου) των Πρότυπων Σχολείων (Π.Σ.) θα διενεργηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Οι υποψήφιοι/ιες μαθητές/τριες θα αξιολογηθούν σε δυο γνωστικά αντικείμενα, γλώσσα και μαθηματικά. Οι ερωτήσεις αξιολόγησης είναι κλειστού τύπου/ πολλαπλής επιλογής.

Τέλος η δοκιμασία δεξιοτήτων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Εκκλησιαστικά Σχολεία αφορά αποκλειστικά και μόνο στις τάξεις Α’ Γυμνασίου/Α΄ Λυκείου και θα διενεργηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2024. Οι υποψήφιοι/ιες μαθητές/τριες θα αξιολογηθούν σε τρία γνωστικά αντικείμενα, γλώσσα και μαθηματικά (σε κοινές ερωτήσεις με τους υποψηφίους για τα Πρότυπα Σχολεία, κατά τη διάρκεια ταυτόχρονης εξέτασης) και Θρησκευτικά. Οι ερωτήσεις αξιολόγησης είναι κλειστού τύπου/ πολλαπλής επιλογής.

Για την εισαγωγή μαθητών/τριών στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο / Λύκειο Λαμίας – Όσιος Βησσαρίων ο Αγαθωνίτης, για το σχολικό έτος 2024-2025, ορίσθηκε ως Εξεταστικό Κέντρο, το 3 ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Λαμίας – Μουστάκειο, (Κωδ. Σχ. Μονάδας 4601030), Ταχ. Δ/νση: Σπύρου Μουστακλή 6 – Αφανός, Τ.Κ. 35131 Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση