Οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Αταλάντη πανηγύρισαν το τρόπαιο παρέα με το Νίκο Ιωάννου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024 16:21 Οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Αταλάντη πανηγύρισαν το τρόπαιο παρέα με το Νίκο Ιωάννου

Συγκινητικές στιγμές το βράδυ έξω από το σπίτι ενός νικητή της ζωής…

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησε όλη η Ελλάδα μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό, όμως αυτό που έγινε στην Αταλάντη είναι ξεχωριστό.

Οι φίλοι των ερυθρολεύκων νικητών στην έδρα του Δήμου Λοκρών, που ξεχύθηκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν δεν παρέλειψαν να περάσουν από το σπίτι του «νικητή της ζωής» Νίκου Ιωάννου, που τον γνώρισε όλη η Ελλάδα από το τραγικό τροχαίο έξω από το ΑΤ Αταλάντης.

Γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα ο Νίκος, δεν τον ξέχασαν οι φίλοι του και πανηγύρισαν μαζί του την τεράστια επιτυχία. Για το δυνατό αυτό παιδί ήταν «ένα δώρο χαράς και αλληλεγγύης, βάλσαμο στη ψυχή και το σώμα του που ταλαιπωρείται τα τελευταία 5 χρόνια εξαιτίας των σοβαρών βλαβών που του προκάλεσε ο οδηγός που τον τραυμάτισε», όπως σημειώνουν οι δικοί του άνθρωποι και προσθέτουν:

«Τέτοιες αξιέπαινες πράξεις δείχνουν ότι αν στους φιλάθλους όλων των ομάδων και αθλημάτων επικρατήσει το αίσθημα της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της ανιδιοτέλειας τότε είναι σίγουρο ότι θα εκλείψουν κάθε λογής ακρότητες».

Δείτε τα βίντεο που ανέβασε ο Νίκος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση