Σταϊκούρας: Προχωρά το λιμάνι της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 09:28 Σταϊκούρας: Προχωρά το λιμάνι της Στυλίδας

Ορίζοντας υλοποίησης το τελευταίου τρίμηνο του επόμενου έτους…

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο έργο «Εκβάθυνση διαύλου και λιμενολεκάνης στον Λιμένα της Στυλίδας», προϋπολογισμού 10.000.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενημέρωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταϊκούρας.

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφει ο ίδιος και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστος Στυλιανίδης, ορίσθηκε ως Διευθύνουσα Υπηρεσία η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων (Ε.Υ.Δ.Ε.) Θεσσαλίας της Γεν. Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και ως Αναθέτουσα και Προϊσταμένη Αρχή η Διεύθυνση Λιμενικών Υποδομών (Δ20) της Γενικής Γραμματείας Ναυτιλίας και Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κύριος του έργου ορίσθηκε το Λιμενικό Ταμείο Φθιώτιδας.

Όπως σημειώνει ο κ. Σταϊκούρας, όλων των ανωτέρω, προηγήθηκε η ανάρτηση του έργου στη Μονάδα Στρατηγικών Συμβάσεων του ΤΑΙΠΕΔ, μέσω της Διυπουργικής Επιτροπής Στρατηγικών Επενδύσεων, όπου προεδρεύει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Ορίζοντας υλοποίησης του ανωτέρω έργου είναι το τέταρτο τρίμηνο του 2025.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση