Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Τεχνική σύσκεψη για τη βρώσιμη ελιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 10:54 Επιμελητήριο Φθιώτιδας: Τεχνική σύσκεψη για τη βρώσιμη ελιά

Στον τομέα μεταποίησης & εμπορίας της…

Συνάντηση εργασίας για θέματα γύρω από τον πρωτογενή τομέα, τις πρόσφατες εξελίξεις για την ελιά Καλαμών & γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταποιητές και έμποροι, πραγματοποιήθηκε Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου, στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι συνεταιρισμών, συλλογικών φορέων & οργανώσεων καθώς και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν τους μεταποιητές της περιοχής μας, θέματα τυποποίησης και πιστοποίησης, οι πρόσφατες εξελίξεις για την ελιά Καλαμών και οι κινήσεις που έχει κάνει το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας, Αιτωλοακαρνανίας και Λακωνίας για την προστασία και θωράκιση του προϊόντος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να τεθεί η στρατηγική κατεύθυνση για την προστασία του προϊόντος, καθώς και η ανάληψη κοινών δράσεων & πρωτοβουλιών για την προώθηση και την προβολή του προϊόντος.

Στην ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Φθιώτιδας υπογραμμίζει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα μέσα από στοχευμένες δράσεις και ενέργειες που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα κάνοντας ένα ακόμη βήμα για τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με την επιχειρηματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση